diana

Dit is mijn verhaal,  mijn reis naar zelfontwikkeling en succes. Van de uitdagingen die ik heb overwonnen tot de mijlpalen die ik heb bereikt, mijn ervaringen zijn bedoeld om te inspireren en te motiveren.

1961
Verwekt onder de Matthenessebrug
in Rotterdam. Geboren als dochter
van een alcoholistische vader en een
moeder die vooral oog had voor
mannen.

Mijn vader is gestorven op
straat toen hij nog maar 42 was.
Ondanks ik hem niet echt gekend,
kan ik toch zeggen dat ik een
vadersdochter ben.

Opgegroeid binnen een milieu waarin
alcoholisme, drugs, geweld,
criminaliteit en armoede de norm was.
1973
1981
Op mijn 19e begon ik mijn eerste onderneming als schoonheidsspecialiste, in een kamertje van 4 bij 4 in mijn flatje in een nieuwbouwwijk in Rotterdam, Zevenkamp. Ik had 500 gulden van mijn oma
geleend om dit op te zetten.

En elke ochtend dacht ik: ‘’Ik ga vandaag mijn uiterste best doen.’’ En binnen een paar jaar was deze schoonheidssalon
uitgebreid tot een van de grootste in Rotterdam.

Het begin van Body Perfection

Toen ik 24 was, werd ik bewust moeder maar onbewust alleenstaand. Een kleine baby en een schoonheidssalon is geen perfecte combinatie. Dus begon ik vanuit eigen intuïtie de eerste sportschool alleen voor vrouwen Body Perfection, ook aan huis. Na drie maanden barsten dat uit zijn voegen en begon ik een pand 10 keer zo groot.

Diana Verweijen

1987
Read about the Good Design Award
1989
‘’Als ik het niet weet, weet de massa het ook niet.’’ - opening Body Consult

Ik weet nog heel goed, op een maandagochtend, zie ik een klant op een halterbankje liggen met borsten drie keer zo groot als de week ervoor. Dat was voor mij de aanraking met plastische chirurgie. Drie
weken later ging ik zelf voor een borstvergroting. En toen dacht ik: ‘’Als ik het niet weet, weet de massa het ook niet.’’ En
massa is kassa. Zo opende ik in 1989 mijn eerste consultbureau voor plastische chirurgie Body Consult, als bemiddelaar in
de plastische chirurgie.

2020
Knock-out - Toen Tim Hofman mijn leven
binnendrong, ben ik letterlijk en
figuurlijk knock-out gegaan. De pijn
was ondragelijk. Dat heeft ervoor
gezorgd dat mijn leven voorgoed is
veranderd.
Ik kan weer lachen, ik kan weer huilen, ik ben weer vrij. Ik heb hetzelfde gevoel als dat ik had toen ik 19 was en mijn eerste onderneming begon met het doel: vrij zijn.

Toen Praktijk Gabriels haar hoogtepunt voorbij was en mijn ex- man bij me wegging, werd ik geconfronteerd met mezelf. Ik wist voor het eerst in mijn leven niet welke koers ik op zou varen. Een ding had ik me wel voorgenomen: ik kom hieruit! Dat het minimaal 3 jaar zou duren wist ik toen nog niet. Het was een lange zoektocht maar een bijzondere reis. Van coaching, naar Ayahuasca, naar een maand alleen op pad, naar een ademhaling sessie, waar ik een week van gehuild heb.

Nu realiseer ik me langzamerhand steeds meer dat wat Tim Hofman veroorzaakt heeft voor mij een groot geschenk is geweest.

2023
Next Level Surgery

De naam "Next Level Surgery" is ontstaan

next level

verb

[chirugie +]
Schoonheid begint van binnen, maar hoe jij van buiten straalt is net zo belangrijk.)

2023
2024
EMPOWHER launches
EmpowHer is een online platform dat zich richt op de empowerment van vrouwen door middel van educatie, inspiratie en gemeenschap.

"EmpowHer bood mij de kans om een winstgevend bedrijf op te bouwen terwijl ik doe waar ik van hou. Het platform geeft me niet alleen zelfvertrouwen, maar stelt me ook in staat om te leren over verschillende soorten ondernemingen en de uitdagingen waarmee ze te maken krijgen. Deze kennis biedt mij de mogelijkheid om vooruit te denken.

June, founder of June Spring

Wordt onderdeel van empowHer

EmpowHer is een online platform dat zich richt op de empowerment van vrouwen door middel van educatie, inspiratie en gemeenschap.

EmpowHer streeft ernaar om vrouwen te de leider in zichzelf te ontdekken.

zie meer
Insta Icon